17.05.2011г.
PR-проектът с най-добро медийно отразяване на конкурса „PR Приз 2011” ще получи едногодишен абонамент за PRinfo.bg

      Победителят в категорията „Проект с най-добро медийно отразяване" на конкурса „PR Приз 2011" ще има възможността в продължение на една година да ползва най-новата и най-бързо развиваща се система за медиамониторинг на българския пазар - PRinfo.bg.

 

      Награждаването ще се състой в последния ден от PR-Фестивала, организиран от Българското дружество за връзки с обществеността,  на 19.05.11, от 19:00 часа, в хотел „Метрополитан" - София. След оспорвана битка, до втрия кръг от надпреварата бяха допуснати  34 от най-успешните проекти в PR-сферата през изтеклата година.

 

      Наградената компания ще има възможност да се възползва не само от  всички възможности на текущата версия на PRinfo.bg, но и от новите функционалности и източници, които създателите на продукта планират да стартират от началото на август. От „МТСофт"  обещаха на своите потребители в новата си версия систематата PRinfo.bg да прави мониторинг не само на 100 % от медиите у нас, но и да покрие информационния поток от българските и европейските институции. Очаква се, също така, от 1 август т.г. да стартира следене на блогове и форуми, което ще е уникална възможност за българския пазар.

 

      Само четири месеца след старта на PRinfo.bg системата вече обхваща повече от 400 информационни източника, вкл. онлайн медии, вестници, специализирани издания, телевизии, радиостанции и др.

      За разлика от своите конкуренти, PRinfo.bg не само предлага проследяване на информационния поток по ключови думи и теми, но дава възможност на потребителите сами да генерират и разпространяват бюлетини, както и да публикуват собствена PR-информация. Разработчиците на системата планират още много приятни изненади за своите абонати.

 

      Повече информация за възможностите на системата можете да получите, като се регистрирате за безплатен едноседмичен тестов достъп на адрес www.prinfo.bg. Очакваме ви!