Презентация на PRinfo.bg можете да изтеглите от тук...

Мониторинг по теми

В тази част от системата потребителите ще имат възможност да следят потока на информация по темите: Общество, Политика, Икономика, Крими, Свят, Анализи и коментари, Интервю, Региони, Life style, Спорт, Технологии и автомобили.
Мониторинг по ключови думи

В отделно каре „Моят медиамониторинг” на началната страница на системата на всеки 5 минути ще се актуализират публикациите, включени във Вашите търсения по определени ключови думи. Тази функционалност ще позволява на потребителите да настройват и следят потока от новини по предварително зададени ключови думи, за определен период от време за избраните от тях източници и теми.
Изработка на собствен бюлетин с преглед на печата

Потребителите на системата ще имат възможност да направят собствени настройки на профила си, което ще им позволи:
  • Потребителите ще имат възможност да задават автоматично време на търсене (например, в понеделник да търси за 72 часа назад, във вторник – 24 часа назад, и т.н.), при което извлеченията да се получават изключително бързо, за да не се губи ценното за всеки PR-специалист време;
  • Да селектират бързо и лесно новини от генерираните търсения;
  • Да генерират собствени бюлетини (в .pdf формат), разпределени по формулирани от потребителя теми;
  • Да разпространят готовия бюлетин до избран от тях (предварително въведен) списък с потребители;
  • Да индивидуализират визията на бюлетина чрез предложени от системата темплейти и чрез включване на собствени елементи като лого, контактна информация и др.;
  • Да имат достъп до архива на създадените от тях бюлетини по избран период от време и по тема.
Прессъобщения

PRinfo.bg Ви дава възможност да генерирате собствени съобщения, които ще са достъпни до всички потребители на системата, без да е необходимо да са нейни абонати. Имате възможност да публикувате новини или съобщения за предстоящи събития.

Когато публикувате прессъобщения, имате възможност да зададете тематична категория, да прикачите файлове, да публикувате връзка към сайт на събитието (ако има такъв), да определите начална и крайна дата и час на събитието. Всяка Ваша новина ще носи Вашия подпис, вкл. лого на организацията/фирмата, сайт, e-mail, телефон, лице за контакт.

Предвидена е специална възможност за публикуване „под ембарго”, при което ще имате възможност да качите конкретна информация, която обаче ще се визуализира за масовия потребител в ден и час, посочени от Вас. Ако пожелаете тази информация да бъде разпространена до определен списък с адресати, то те ще я получат със специална индикация, че информацията е с ембарго за публикуване до определена дата и час.

Очаквайте новите модули и функционалности на PRinfo.bg!
Предстои в близките месеци системата да бъде разширена с допълнителни модули, които ще позволят още по-пълноценното обслужване на специалистите по PR.